Zo vind je de perfecte boxer

Boxershort guide: zo vind je dé perfecte boxer!

Een goed boxershort is essentieel. Máár hoe vind je die nou? Met deze handige ‘boxershort guide’ ben je weer een stapje dichter in de richting van jouw perfecte boxer. Frustraties als omhoogkruipende randjes of gebrek aan comfort zijn hiermee verleden tijd, want met deze handige (en voor iedere man onmisbare) guide kun je haarfijn zien waar een écht goed boxershort voor mannen aan moet voldoen! We hebben het hieronder voor je op een rijtje gezet. 

1. Comfortabele pasvorm

De pasvorm van een boxershort bepaald het draagcomfort. Een goede boxershort zit niet te los, maar ook zeker niet te strak. Bij Garage Basics hebben we de slim-fit pasvorm ontwikkelt, waardoor de boxershort perfect blijft zitten. Hierdoor zijn onze boxershorts een musthave voor iedere man geworden! 

2. Goede kwaliteit

Kwaliteit is belangrijk. Je draagt jouw boxershort immers de hele dag. Als de stof van jouw boxer van slechte kwaliteit is, dan ga je je daar gegarandeerd aan ergeren. Bij goede kwaliteits boxershorts biedt de stof de nodige ondersteuning, en zit dus zeker niet te los of te vast. De stof moet zich als het ware aanpassen aan jouw lichaam in de vorm van soepel mee rekken. Daarnaast gaat een kwalitatief hoogwaardige boxer natuurlijk ook langer mee; goed voor je portemonnee! 

3. Biedt ondersteuning

De boxers van Garage Basics bieden dankzij de slim-fit pasvorm de juiste ondersteuning voor je edele delen. Het katoen in combinatie met elastaan zorgt voor de perfecte pasvorm. Zo zit het boxershort altijd als gegoten. Bovendien hoef je je ook geen zorgen meer te maken over dat je boxershort afzakt.     

4. Kruipt niet op

Wij hoeven je vast niet te vertellen hoe irritant het is als je boxer opkruipt. Dankzij de slim-fit pasvorm van onze boxershorts blijven de pijpjes perfect op hun plaats zitten. Hierdoor behoort het trekken aan je boxershort tot het verleden. Onze boxershorts zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met XXXL.

5. Elastische tailleband

De boxershorts van Garage Basics zijn voorzien van een zachte elastische tailleband. Hierdoor rekt hij goed mee en snijdt hij niet in je huid, wat het draagcomfort ten goede komt. Bovendien is de tailleband zo smal, dat de kans op dubbelvouwen ook aanzienlijk is afgenomen. 

Shop jouw boxershorts voor mannen bij Garage Basics

Zeker weten dat jouw heren boxer ook écht een goede kwaliteit boxershort is, en daarmee aan onze strenge ‘boxer guide’ punten voldoet? Dan kun je jouw favoriete modellen boxershorts voor mannen natuurlijk ook gewoon bij Garage Basics shoppen.


Bestel jouw heren boxershort vandaag nog voor 21:00 uur, dan worden ze morgen nog thuisbezorgd. Bestel je voor meer dan 29 euro? Dan worden ze verstuurd met gratis verzending.